Als medisch partner zijn we nauw betrokken bij de fysieke gesteldheid van verschillende sporters en sportverenigingen in de regio, zoals AVA ’70, VVG en Sportclub Silvolde. Naast het fysiotherapeutisch begeleiden zijn Mark te Brake en Dimitri Stefas ook op het veld te vinden voor fysieke training, veldrevalidatie of fysieke testen.

Als enige praktijk in de wijde regio hebben Fysio Aalten en Fysio Oude IJsselstreek de beschikking over een geregistreerde sportfysiotherapeut, manueel therapeut en bewegingswetenschapper. Allen op Master of Science niveau. We zijn ontzettend blij dat we iedere keer al onze kennis en kunde bij de verschillende sporten en sporters in de regio kunnen toepassen!

In het verleden is zeer veel ervaring opgedaan in de verschillende sportniveau’s. Van olympische atleten tot voetbalvereniging AZ, van recreatieve tot regionale wedstrijdsporters, altijd streven we naar maatwerk. Daarnaast is Mark te Brake enige weken in het jaar betrokken als manueel therapeut bij World Tour Cycling Team DSM.

Ook geïnteresseerd in de medische of fysieke ondersteuning van Fysio Aalten? Vraag om informatie via info@fysioaalten.nl