FITNESS OP MAAT

Fysio Oude IJsselstreek biedt fitness op maat aan. Kleine groepen van maximaal acht deelnemers kunnen onder begeleiding van onze fitness Trainers via een persoonlijk schema hun fitheid verbeteren.

vrouw & fit op maat training
Foij fitness op maat
Foij personal training – 1 op 2 training
Foij leefstijlcoaching

VROUW & FIT OP MAAT TRAINING

Speciaal voor vrouwen die zwanger of (net) bevallen zijn, biedt Fysio Oude IJsselstreek training aan om fit te blijven of weer fit te worden. Onder begeleiding van speciaal geschoolde fysiotherapeuten en fitness trainers wordt gewerkt aan het verbeteren van kracht en uithoudingsvermogen. Er is aandacht voor het veranderende lijf en de mogelijke ongemakken.

Tijdens de zwangerschap ligt de nadruk op het behouden van kracht en conditie en het voorkomen en controleren van eventuele klachten. Door tijdens de zwangerschap te blijven sporten verklein je de kans op klachten tijdens de zwangerschap en stimuleer je het herstel na de bevalling.

Lichamelijke ongemakken tijdens of na de zwangerschap zijn vaak het gevolg van een veranderend postuur. Door het groeien van het kindje heeft de moeder minder ruimte om goed te kunnen ademhalen. De ribbenkast gaat wijder staan en de bovenrug wordt boller. Tijdens de ademhaling speelt de bekkenbodem een belangrijke rol. Deze spant zich aan tijdens de inademing en ontspant zich tijdens de uitademing. Gerichte training van de ademhalings- en bekkenbodemspieren geven beduidend minder klachten tijdens en na de zwangerschap.

Na de bevalling ligt de nadruk op het herstel van je lijf. Het doel is om weer fit en sterk te worden, de controle over je romp en bekkenbodem terug te winnen en eventuele bekkenklachten, stressincontinentie of rugklachten te verminderen. Deze training is ook zeer geschikt wanneer de bevalling langer geleden is, maar je nog enige klachten ervaart.

In een uitgebreide intake bij fysiotherapeut Emma of Anne worden jouw wensen, doelen en mogelijkheden uitgebreid besproken. Daarna zal met maximaal 6 dames volgens een individueel trainingsprogramma getraind worden, onder begeleiding van fysiotherapeuten Emma, Anne of fitness trainer Tamara.

FOIJ FITNESS OP MAAT

Fysio Oude IJsselstreek biedt Fitness op Maat aan. Onder vakkundige begeleiding van onze Fitness Trainers wordt volgens een individueel trainingsschema aan persoonlijke doelen gewerkt. De training is geschikt vanaf circa 15 jaar. Er wordt met maximaal 8 leden tegelijk getraind, iedere doordeweekse avond en op zaterdag morgen.

Na aanmelding voor de Fitness wordt er een persoonlijke intake gepland. De doelen en wensen worden in kaart gebracht en er vindt een nulmeting plaats. Een nulmeting geeft inzicht in het startniveau, de voortgang en of het eindniveau gehaald gaat worden. Desgewenst kan er een screening plaatsvinden door een fysiotherapeut.

Met behulp van de intake wordt door de trainer een individueel trainingsschema op maat gemaakt. Indien er een fysiotherapeutische screening heeft plaatsgevonden, zal overleg met de fysiotherapeut plaatsvinden. Indien gewenst, worden de gestelde doelen en het trainingsschema geëvalueerd en aangepast.

FOIJ PERSONAL TRAINING – 1 OP 2 TRAINING

Wil je graag intensieve begeleiding bij het sporten? Of gezelligheid met inspanning combineren? Maak dan gebruik van Personal Training. Óf samen met je partner/vriend(in)/buurman/-familielid 1 op 2 training.

Na aanmelding wordt een persoonlijke intake gepland om je doelen, wensen en mogelijkheden in kaart te brengen en er vindt een nulmeting plaats. Een nulmeting geeft inzicht in het startniveau, de voortgang en of het eindniveau gehaald gaat worden.

Desgewenst kan er een screening plaatsvinden door een Fysiotherapeut.

Vervolgens wordt aan de hand van de verkregen informatie met de Personal Trainer aan de persoonlijke doelen gewerkt. De trainingsmomenten samen ingepland.

FOIJ LEEFSTIJLCOACHING

Fysiotherapeut Emma Beijer is tevens Leefstijlcoach. Zij begeleidt mensen bij het veranderen van hun leefstijl. Denk hierbij aan advies op maat met betrekking tot gezonde voeding, afvallen, omgaan met stress, het beweeg- en slaappatroon.

Met behulp van een vrijblijvend kennismakingsgesprek (30 minuten) worden persoonlijke doelen besproken en gekeken of een coaching traject bij deze doelen past. Een coaching traject kan desgewenst in combinatie met Fitness op Maat of Personal Training.

Overtuigd van onze deskundigheid?

Onze baliemedewerkers staan u graag te woord

Bel ons: 0543 – 724 725
Ik wil een afspraak maken